Nieuws 01 september 2022

CV-ketel inleveren met extra vergoeding

Stimuleringsregeling voor meer inzameling ketels en boilers van kracht

“Op dit moment leveren nog veel mensen hun ketel of boiler in bij een oud-ijzer boer. Maar voor hem gaat het vooraleerst om het metaal; voor de gevaarlijke en milieuonvriendelijke stoffen is minder aandacht,” vertelt Reint Sekhuis, directeur. Vanaf 1 juli 2022 kunnen bedrijven oude CV-ketels en boilers met een extra vergoeding door ons laten inzamelen: de stimuleringsregeling. “Zo willen we verantwoord hergebruik een boost geven.” Lees hier wat deze regeling inhoudt.

Extra vergoeding voor iedere CV-ketel

Iedere ketel of boiler heeft een specifieke waarde. Daarbovenop ontvang je voor iedere bij ons ingeleverde ketel of boiler 7 euro extra. De regeling geldt voor bedrijven, zoals een installatie- of aannemersbedrijf en woningcorporaties. Wij zorgen ervoor dat we de afgedankte apparatuur op de juiste manier registreren en verwerken. De regeling is een landelijke pilot van Stichting OPEN en we werken met onze partner Refurn samen om de apparatuur zoveel mogelijk te hergebruiken. Wil je meer weten over hoe ze dat doen? Lees dan over de Ketel voor Even

Doe snel mee! Geldig tot 1 september 2023

Help je mee om meer elektrische apparatuur op een juiste manier in te zamelen en een tweede leven te geven? Meld je bij ons aan! Samen met Refurn bespreken we graag de mogelijkheden met je, zodat we op basis van jouw wensen de juiste oplossing bieden. De voorwaarden die door producenten gesteld zijn om voor deze regeling in aanmerking te komen, stemmen we natuurlijk helder met je af.

Heb je interesse in de stimuleringsregeling?

Heb je interesse in de stimuleringsregeling?

Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op