Recycle afbeelding

Vandaag samen voor morgen: wij zijn een social enterprise!

Impact first

Een bedrijf dat maatschappelijke waarde op 1 zet, dat zijn wij. Daarom voelen wij ons ook thuis bij Social Enterprise NL, een aanjager van sociale ondernemers. Sinds 2018 zijn wij lid. Wij geloven dat we een maatschappelijke missie hebben en dat zie je terug in ons beleid en onze bedrijfsvoering.

Versneller van circulaire economie

De wereld verandert om ons heen en we moeten anders omgaan met ons afval. Geen oude computer op zolder, een kapotte stofzuiger achterin de berging, of een koelkast dumpen in de bosjes. Wij stimuleren de inzameling van afgedankte elektrische apparaten. En we zorgen ervoor dat óf we deze tot geschikte grondstof laten terugbrengen in de markt óf dat het apparaat refurbished hergebruikt wordt. Hiervoor brengen we verschillende duurzame bedrijven bij elkaar en we werken vlot en enthousiast met hen samen. Zo dragen we bij aan een circulaire economie.

Sociale werkgelegenheid: goed voor de mens

We creëren kansen voor mensen die moeilijk aan het werk komen en maatschappelijk aan de kant staan. Een omgeving met collega’s, waar je gewaardeerd wordt en structuur vindt, daar kun je opbloeien. Op dit moment werken ruim 150 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor ons. Ze werken als bijrijder op de inzamelauto’s, in 1 van de regionale sorteercentra of bij onze hergebruikactiviteiten.

Lees meer over Social Enterprise NL

Heb je vragen over circulariteit en sociale werkgelegenheid?

Heb je vragen over circulariteit en sociale werkgelegenheid?

Neem dan gerust contact met ons op!

Contact