Inzameling bij grote elektronicaketens

Ben jij retailer van een grote elektronicaketen? Dan weet je als geen ander hoeveel oude apparatuur zich opstapelt in je opslag. En hoe komt het daar weer weg zonder dat het je primaire processen verstoord? Voor deze grote hoeveelheid afval maken wij het jou als retailer zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen wij voor Coolblue en PostNL.

Regionale en landelijke depots

Waar laat je al dat afval? Daarvoor richten wij op het eigen depot een milieustraat in: enkele nette containers, waarin je de verschillende afgedankte apparaten kwijt kan. Behalve e-waste nemen we ook het piepschuim mee, dat vaak gebruikt wordt als verpakkingsmateriaal van elektronica. Hiervoor werken met samen met EPS Nederland. Lees meer

Minder kilometers = minder uitstoot

Op het depot zelf doe je alvast een voorsortering van het e-waste. Dat zorgt ervoor dat er geen verdere sortering meer nodig is op onze eigen regionale sorteercentra en we het meteen naar de recycler afvoeren. Daarnaast adviseren we hoe je de containers het meest optimaal kunt beladen. Zo voorkomen we onnodige transportkilometers.

Advies over WEEE- en afvalwetgeving

Bij controles door de regionale of landelijke handhaving staan we als kenniscentrum paraat en kan je ons advies vragen over de WEEE- en andere afvalwetgeving. En zamel je e-waste in over de grens? Dan adviseren we en begeleiden we jou bij het opstellen van de juiste interne en externe procedures.

Praktisch en gemakkelijk

Onze logistieke oplossingen zijn praktisch en de daaraan gekoppelde administratie is eenvoudig. Heb je vragen of moet je iets aanpassen in de planning? Dan is onze logistieke planning iedere werkdag bereikbaar! Het e-waste vervolgt zijn weg binnen onze sociale keten voor verdere verwerking. Via het producentencollectief van Stichting OPEN ontvang je een inzamel- en sorteervergoeding.

Heb je vragen over e-waste of inzameling?

Heb je vragen over e-waste of inzameling?

Neem dan gerust contact met ons op!

Contact