diensten aan u

U moet of wilt voldoen aan de eisen die de Nederlandse regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur stelt? En u wilt hierbij meerwaarde creëren? Weee Nederland is een collectief terugname systeem dat bij de overheid is geregistreerd. Namens producenten en importeurs geven wij uitvoering aan de eisen in de Nederlandse vertaling van de Europese WEEE-richtlijn. Weee Nederland doet dit op een manier die meerwaarde voor mens en milieu brengt.

aanpak

Weee Nederland organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA, ofwel e-waste) in Nederland voor de bij ons aangesloten producenten en importeurs. We werken samen met gemeenten, recyclingbedrijven en andere partners om dit te bereiken. In het proces zijn participatie, innovatie en efficiëntie kernwaarden. Ons doel is helder: meerwaarde voor elke schakel in de keten!

Het laatste nieuws

23-6-2016

Vandaag viel bij ons de nieuwste Recycling magazine op de mat. En wat leuk: in deze editie staat een groot interview met Reint, onze directeur. We zijn trots op wat we doen en het is leuk om dit terug te zien. Je vindt hier een korte samenvatting van het artikel. Het hele magazine inclusief het interview komt over een tijdje op de site.

31-5-2016

Bent u als producent geinteresseerd in het terugzetten van gerecycled kunststof in uw producten? Samen met onze recyclers verbeteren we het sorteren van kunststoffen uit AEEA. Het doel hiervan is om hoogwaardig granulaat te krijgen voor het gebruik in nieuwe elektrische producten. Uw producten?

“Een zelfbedacht woord waarin onze waarden terugkomen”

Verpraksaam

Vernieuwend, praktisch en saamhorig. Dit zijn woorden die aangeven wat voor ons belangrijk is. Hoe wij willen denken en doen. Zij geven ons richting en laten zien wie we zijn. Alles wat we bedenken, moet praktisch toepasbaar zijn, vernieuwend en waardevol voor ons partners. Lees verder >