diensten aan u

U moet of wilt voldoen aan de eisen die de Nederlandse regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur stelt? En u wilt hierbij meerwaarde creëren? Weee Nederland is een collectief terugname systeem dat bij de overheid is geregistreerd. Namens producenten en importeurs geven wij uitvoering aan de eisen in de Nederlandse vertaling van de Europese WEEE-richtlijn. Weee Nederland doet dit op een manier die meerwaarde voor mens en milieu brengt.

aanpak

Weee Nederland organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA, ofwel e-waste) in Nederland voor de bij ons aangesloten producenten en importeurs. We werken samen met gemeenten, recyclingbedrijven en andere partners om dit te bereiken. In het proces zijn participatie, innovatie en efficiëntie kernwaarden. Ons doel is helder: meerwaarde voor elke schakel in de keten!

Het laatste nieuws

26-8-2016

In de rubriek Door de ogen van.. van het vakblad Afval deze maand: Reint Sekhuis. Reint is directeur van Weee Nederland. De rubriek geeft een leuk inkijkje in zijn privéleven en zijn drijfveren. Hij studeerde milieuwetenschappen en ontmoette tijdens zijn studie zijn vrouw Christa. Reint zou hij wel een dag willen ruilen met van de directeur Coolblue (een klant van ons) Pieter Zwart. Hij zou de cirkel van de circulaire economie graag rondmaken. 

4-8-2016

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste

Junior consultant deelnemers

Wil jij helpen om er voor dat zorgen dat meer en meer elektrische apparaten worden gerecycled en wil je producenten van deze apparatuur bijstaan in het voldoen aan de wetgevingen in Europa ? Wil jij helpen om onze dienstverlening nog beter te maken? Wil jij jezelf laten groeien én ons helpen om onze organisatie verder te laten groeien? Ben jij vernieuwend, praktisch en saamhorig (ver-prak-saam)? En vind je het fijn om flexibel te werken? Dan zoeken wij jou!

“Een zelfbedacht woord waarin onze waarden terugkomen”

Verpraksaam

Vernieuwend, praktisch en saamhorig. Dit zijn woorden die aangeven wat voor ons belangrijk is. Hoe wij willen denken en doen. Zij geven ons richting en laten zien wie we zijn. Alles wat we bedenken, moet praktisch toepasbaar zijn, vernieuwend en waardevol voor ons partners. Lees verder >