diensten aan u

U moet of wilt voldoen aan de eisen die de Nederlandse regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur stelt? En u wilt hierbij meerwaarde creëren? Weee Nederland is een collectief terugname systeem dat bij de overheid is geregistreerd. Namens producenten en importeurs geven wij uitvoering aan de eisen in de Nederlandse vertaling van de Europese WEEE-richtlijn. Weee Nederland doet dit op een manier die meerwaarde voor mens en milieu brengt.

aanpak

Weee Nederland organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA, ofwel e-waste) in Nederland voor de bij ons aangesloten producenten en importeurs. We werken samen met gemeenten, recyclingbedrijven en andere partners om dit te bereiken. In het proces zijn participatie, innovatie en efficiëntie kernwaarden. Ons doel is helder: meerwaarde voor elke schakel in de keten!

Nieuws en inzichten

22-1-2019

Vanaf nu kunnen inwoners in heel Den Haag oude, kleine elektrische apparaten mee teruggeven aan Cycloon Fietskoeriers Den Haag wanneer er een pakket aan de deur wordt bezorgd. Inwoners die een pakketje hebben besteld, krijgen een melding per mail over deze unieke service die in de avondroutes plaatsvindt. Den Haag is daarmee de tweede gemeente in Nederland waar ieder huishouden oude apparaten, zoals elektrische tandenborstels en koffiezetapparaten, aan de fietsende pakketbezorger kan meegeven. Eerder kon dit al in Rotterdam.

16-1-2019

Tijdens horecavakbeurs Horecava is het kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd. Op dit onafhankelijk kennisplatform vinden ondernemers en keukenprofessionals tips en een overzicht van alle essentiële apparatuur voor het inrichten van een professionele keuken. Daarnaast vinden bezoekers op Grootkeuken.nl handvatten om te voldoen aan de actuele wetgeving op het gebied van onder andere hygiëne, onderhoud, duurzaamheid en energie.

“Een zelfbedacht woord waarin onze waarden terugkomen”

Verpraksaam

Vernieuwend, praktisch en saamhorig. Dit zijn woorden die aangeven wat voor ons belangrijk is. Hoe wij willen denken en doen. Zij geven ons richting en laten zien wie we zijn. Alles wat we bedenken, moet praktisch toepasbaar zijn, vernieuwend en waardevol voor ons partners. Lees verder >