diensten aan u

U moet of wilt voldoen aan de eisen die de Nederlandse regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur stelt? En u wilt hierbij meerwaarde creëren? Weee Nederland is een collectief terugname systeem dat bij de overheid is geregistreerd. Namens producenten en importeurs geven wij uitvoering aan de eisen in de Nederlandse vertaling van de Europese WEEE-richtlijn. Weee Nederland doet dit op een manier die meerwaarde voor mens en milieu brengt.

aanpak

Weee Nederland organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA, ofwel e-waste) in Nederland voor de bij ons aangesloten producenten en importeurs. We werken samen met gemeenten, recyclingbedrijven en andere partners om dit te bereiken. In het proces zijn participatie, innovatie en efficiëntie kernwaarden. Ons doel is helder: meerwaarde voor elke schakel in de keten!

Het laatste nieuws

14-7-2016

De e-waste race zomereditie is van start gegaan op de BSO’s van Kwink in Veenendaal. De komende weken zullen 60 BSO’s met 3.000 kinderen kennis maken met electronica recycling. Weee Nederland organiseert in samenwerking met Korein Kinderplein / Kinderopvang Skar / Kwink Kinderopvang een unieke zomerse inzamelactie, waarbij de nadruk ligt op het bewust maken van de kinderen en de mensen in hun omgeving.

14-7-2016

YouTube is een super populaire site bij alle kinderen wereldwijd. Om te kijken en te uploaden. En dat uploaden gebeurt ook volop tijdens de e-waste races. En met geweldige resultaten. Het ene filmpje is nog leuker dan het andere.

“Een zelfbedacht woord waarin onze waarden terugkomen”

Verpraksaam

Vernieuwend, praktisch en saamhorig. Dit zijn woorden die aangeven wat voor ons belangrijk is. Hoe wij willen denken en doen. Zij geven ons richting en laten zien wie we zijn. Alles wat we bedenken, moet praktisch toepasbaar zijn, vernieuwend en waardevol voor ons partners. Lees verder >