diensten aan u

U moet of wilt voldoen aan de eisen die de Nederlandse regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur stelt? En u wilt hierbij meerwaarde creëren? Weee Nederland is een collectief terugname systeem dat bij de overheid is geregistreerd. Namens producenten en importeurs geven wij uitvoering aan de eisen in de Nederlandse vertaling van de Europese WEEE-richtlijn. Weee Nederland doet dit op een manier die meerwaarde voor mens en milieu brengt.

aanpak

Weee Nederland organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA, ofwel e-waste) in Nederland voor de bij ons aangesloten producenten en importeurs. We werken samen met gemeenten, recyclingbedrijven en andere partners om dit te bereiken. In het proces zijn participatie, innovatie en efficiëntie kernwaarden. Ons doel is helder: meerwaarde voor elke schakel in de keten!

Nieuws en inzichten

20-9-2018

We zijn op zoek naar een enthousiaste Medewerker Verkoop Binnendienst voor 32 uur per week. In deze functie ben je de rechterhand van het salesteam. Met jouw commerciële talent, klantgerichtheid en passie laat jij onze klanten kennismaken met onze diensten. En als het op aftersales aankomt, weet jij ook wat je te doen staat. Samen met jouw collega’s ga je voor het beste resultaat. 

17-9-2018
Producenten

We staan in Allicht! Het blad voor licht, architectuur en design. Vanaf 2019 starten wij ook de inzameling van (LED-)lampen en armaturen. Hierbij maken we gebruik van onze effectieve inzamelkanalen. Al heel veel producenten weten dit. Degene die het nog niet weten, informeren we zo veel mogelijk. En met effect mogen we gelukkig zeggen. Steeds meer producenten sluiten zich bij ons aan.

“Een zelfbedacht woord waarin onze waarden terugkomen”

Verpraksaam

Vernieuwend, praktisch en saamhorig. Dit zijn woorden die aangeven wat voor ons belangrijk is. Hoe wij willen denken en doen. Zij geven ons richting en laten zien wie we zijn. Alles wat we bedenken, moet praktisch toepasbaar zijn, vernieuwend en waardevol voor ons partners. Lees verder >